Start » Nega tela » Parafinsko pakovanje

Parafinsko pakovanje

PDF Štampa El. pošta
PARAFIN je proizvod koji se dobija preradom nafte i ima osobinu da odlično zadržava toplotu. Topli sloj parafina dovodi do pojačane cirkulacije i do otvaranja pora u koži. Delovanje parafina na kožu adekvatna je jednoj mini sauni, a što ima za posledicu da koža mnogo više i efikasnije upija vlažnost. Tako će koža koja je nekada bila suva i hrapava postati mekana, glatka i sveža.

Tretmane sa toplim parafinom odavno koriste lekari i fizioterapeuti za ublažavanje bolova izazvanih artritisom, burzitisom, povredama mišićnih tetiva, kao i bolova od oteklih stopala. Parafinski tretman sprečava otok mišića i smanjuje razdraženost tkiva i zglobova.

Parafinski tretmani ne samo da su odlično prihvaćeni, već su i veoma jednostavni za primenu.

PARAFINSKI TRETMAN RUKU
Parafinska terapija je idealna za negu ruku i koristi se pre samog manikirskog tretmana. Ona omekšava kožicu oko noktiju i omogućava njihovo lakše oblikovanje. U ovom tretmanu koristi se parafin obogaćen uljem breskve i vitaminom E. Nakon ovog tretmana ruke će biti mekane i nežne.

PARAFINSKI TRETMAN NOGU
Parafinska terapija se koristi nakon pedikir tretmana i predstavja njegov idealan završetak. Istovremeno, parafinski tretman će Vas opustiti i relaksirati. U ovom tretmanu koristi se parafin obogaćen uljem breskve i vitaminom E